ACTIVITEITEN

Vanaf oktober 2023 start ik met plezier:

Activiteitencentrum voor holistische gezondheid en bewustzijnsontwikkeling als onderdeel van Richtje Totaal Balans.

Aan het eind van vorig jaar liet ik weten dat ik aan het uitvogelen was hoe het met Richtje en Totaal Balans er de komende jaren uit zou gaan zien. De tijd is aangebroken dat er kleinschalige activiteiten op de unieke plek waar Richtje Terpstra (Terp= door mensen gemaakte verhoging) zich in IJsselham (Door verhogingen omgeven land) heeft gevestigd, gaan plaatsvinden. En waar de praktijk op dezelfde voet doorgaat.

De basis van deze activiteiten zal bestaan uit het kennis maken en ontdekken van vele facetten van je holistisch zijn op een ervaringsgerichte wijze. Door verschillende onderwerpen aan te bieden in kleine groepjes kun je je eigen gezondheid en bewustzijnsontwikkeling op een multidimensionale manier een stimulans geven. Of eigenlijk is het jezelf herontdekken, want de kennis ligt al in je systeem opgeslagen. Meerwaarde bij deze workshops en ontmoetingen is de kracht van alle individuen en het potentieel van de groep.

Workshop: Hoe kom ik beter in “gesprek” met mijn onbewuste raadgever. M.b.v.  praktische tips en tools gaan we op een energetische ontdekkingstocht. Met als doel je eigen zelfzorg te kunnen verbeteren. Aan de orde komen o.a.: kinesiologie en alternatieven, tools om in te zetten, richtingaanwijzers van je lichaam, invloeden van energetische, epi genetische factoren en Multi dimensionaliteit.

Donderdagavond van 19-21.30u:    12 okt, 2 nov, 23 nov, 14 dec. Inclusief kleine hand-out, thee en lekkers.              Prijs: €100,-

De maandelijkse activiteiten zullen de agenda gaan vullen met interessante thema’s. Of op aanvraag een bepaald thema voor een later stadium.

Opgeven voor de workshop of de afzonderlijke activiteiten via: info@richtjetotaalbalans.nl.

Oktober:  

Donderdag 12  Workshop: Hoe kom ik beter in gesprek met mijn onbewuste raadgever-1

Zaterdag     14   Drumcirkel van 14-16.30u (op basis van donatie)

Maandag    16   Bewustzijn café van 10-12u, onderwerpen m.b.t. holistische gezondheid en bewustzijnsontwikkeling (op basis van donatie)

November:

Donderdag   2   Workshop: Hoe kom ik beter in gesprek met mijn onbewuste raadgever-2

Donderdag 23   Workshop: Hoe kom ik beter in gesprek met mijn onbewuste raadgever-3

Maandag    27   Eigen KRACHT symbool maken (op basis van donatie)

December:

Woensdag    6   Drumcirkel  19-21.30u (op basis van donatie)

Donderdag 14  Workshop: Hoe kom ik beter in gesprek met mijn onbewuste raadgever-4

Januari 2024:  In ontwikkeling.